joi, 23 iunie 2016

Vreau sa iau o masina de la SIXT Rent a Car

M-am decis este momentul perfect pentru a face rost de o mașină nouă și în plus să nu fiu foarte nevoită să plătesc mult. Tocmai de aceea am decis să apelez la ajutorul celor de la SIXT Rent a Car, este vorba de o firma care se ocupa cu inchirieri masini in intreaga tara.
Lucrurile sunt simple ei îți oferă cele mai frumoase mașini la prețuri foarte mici, iar tu urmează ca mai apoi să decizi ce colț din frumoasa noastră țară vrei să vizitezi. Mașina va fi a ta pe toată perioada pe care dorești să o închiriezi, tu decizi unde și când vei merge dar ai grijă să nu depășești perioada pentru care ai închiriat-o.
Poți vedea chiar acum pe site ce mașini sunt disponibile în perioada în care vrei să o închiriezi, iar dacă vei fi convins poți să o închiriezi încă acum, mai exact poți vorbi ca ea să fie la locul ales de tine în ziua și la ora decisă.  Vei putea vedea care este prețul la acest moment pentru fiecare mașină în parte și cam la ce sumă te va aduce toată această excursie.
New Kopel Group este firma care te va ajuta să te bucuri de cea mai frumoasă vacanță în propria ta mașină și în perioada dorită. Mașinile sunt dintre cele mai diverse atât din punct de vedere al modelelor cât și al culorilor, tocmai de aceea trebuie să știi cam la ce să te aștepți la sfârșit de la mașina visată.

Dacă vezi acum o mașină și nu o rezervi vei putea avea șansa ca la sfârșit aceasta să fie închiriată de altcineva și tu să rămâi astfel fără un mijloc de transport în vacanța mult visată. Desigur dacă vrei să fii sigur că excursia este perfectă te poți opri asupra unora dintre cele mai frumoase trasee cu mașina.

3 comentarii:

  1. Oferta lor este destul de generoasa si de cele mai multe ori accesibila pentru cei care au nevoie de masini de inchiriat.

    RăspundețiȘtergere
  2. In principiu stiu ca au cea mai mare flota de rent a car Bucuresti din capitala. Preturile sunt destul de avantajoase.

    RăspundețiȘtergere