luni, 31 august 2015

Ascensiunea in mediul de business prin limba germana

Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza, in parteneriat cu Porsche Finance Group Romania - Member of Porsche Bank Group, seminarul „Ascensiunea in mediul de business prin limba germana.” Evenimentul va avea loc pe 1 octombrie 2015, intre orele 17.30 – 19.30, la Hotelul Cismigiu din Bucuresti si se adreseaza directorilor si specialistilor de resurse umane din companiile multinationale.

Centrul de Limbi Straine A_BEST organizeaza, in parteneriat cu Porsche Finance Group Romania - Member of Porsche Bank Group, seminarul „Ascensiunea in mediul de business prin limba germana.” Evenimentul va avea loc pe 1 octombrie 2015, intre orele 17.30 – 19.30, la Hotelul Cismigiu din Bucuresti si se adreseaza directorilor si specialistilor de resurse umane din companiile multinationale.
Seminarul aduce in prim plan importanta pe care o au investitiile in programe de training de limba germana, in contextul in care in Romania exista peste 10 000 de companii cu capital german, iar utilizarea limbii germane este esentiala pentru activitatea si rezultatele unei organizatii. De exemplu, la Centrul de Limbi Straine A_BEST, 19,82% din proiectele de training derulate pe parcursul anului 2014 au vizat cursuri de limba germana, iar in numai prima jumatate a acestui an, numarul solicitarilor a crescut considerabil, ajungand sa aiba o pondere de 32,5% din totalul cursurilor corporate predate. 
Invitatul special al seminaruluI “Ascensiunea in mediul de business prin limba germana este Magda Sandu , HR Manager, in cadrul Porsche Finance Group Romania - Member of Porsche Bank Group, care va sustine o prezentare pe tema „Limba germana si management de succes.” Totodata, Aura Iparte, Director General, in cadrul Centrului de Limbi Straine A_BEST va vorbi despre „Criterii de selectie a programelor de training de limba germana”.
„Companiile germane se numara printre principalii jucatori de pe piata romaneasca, prin urmare, derularea de programe de training de limba germana reprezinta o activitate cheie pentru departamentele de resurse umane, acest lucru fiind intarit si de avantajele pe care cunoasterea limbii germane le are pentru o organizatie, printre acestea numarandu-se atat realizarea de economii substantiale de timp si bani, cat si consolidarea relatiilor interumane, aspecte care ajuta compania sa devina un actor mai bun in afacerile internationale”, spune Aura Ipate, Director General, in cadrul Centrului de Limbi Straine A_BEST.
Participarea la seminarul „Ascensiunea in mediul de business prin limba germana” este gratuita si se face pe baza de invitatie, in limita locurilor disponibile.
Organizator: Centrul de Limbi Straine A_BEST
Parteneri: Porsche Finance Group Romania, Debizz, Comunicatedepresa.ro, Business Woman, Fundatia Inocenti, Femei in Afaceri, A_BEST Business Lounge, FABIZ, OPEN4Business, Fundatia Caesar, ConfidentPR
Despre Centrul de Limbi Straine A_BEST:
Centrul de Limbi Straine A_BEST a fost infiintat in 2008, iar in cei aproximativ sapte  ani de activitate a reusit sa se remarce pe piata de profil. Inca de la inceput, echipa sa a aratat deschidere fata de toti partenerii si clientii cu care a colaborat. In prezent, Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce ofera servicii lingvistice complete, la standarde internationale: cursuri de limbi straine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba romana pentru expati;  testari LCCI; testari ECL; pre-testari Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic in limbi de circulatie internationala; sejururi lingvistice.
Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@abest.ro sau la numarul de telefon 0762274914. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu