luni, 20 iulie 2015

BazarAstăzi vă v-oi prezenta una dintre cele mai frumoase teme, despre care aș putea vorbi pe acest blog, este vorba despre bijuteriile de argint. Să fiu sincer la început eram în dilemă dacă să aleg aurul sau argintul, dar după descoperirea site-ului GlamBazaar și după o mică documentare despre calitățile celor două metale prețioase, m-am oprit asupra bijuteriilor de argint.
De ce am luat această decizie? Păi vă voi prezenta câteva dintre motivele care au condus pas cu pas la luarea acesteia:
1.       În primul rând spre deosebire de aur argintul este , cel puțin la noi în țară, mult mai ieftin. Nu știu de ce s-a luat această decizie, ținând cont că înainte argintul era mai scump decât rivalul său, dar eu nu mă plâng pentru că pot să îmi iau mai multe bijuterii.
2.       Un alt motiv ar fi efectele benefice pe care bijuteriile din argint le au asupra organismului uman, eu unul mă simt mult mai calm atunci când am cel puțin o bijuterie din acest metal asupra mea.
3.       La această alegere au contribuit și reduceriile fantastice de pe site-ul de bijuterii de argint, adică prețul este destul de mic pe site și mi se mai oferă și reduceri ale acelor prețuri? Clar nu voi refuza și vă propun și vouă să nu treceți peste acestea.
4.       Cel mai probabil a contribuit și experiența de 5 ani în domeniu a celor de la GlamBazaar, dar în același timp și faptul că deși produsele sunt realizate manual de către meșterii firmei produsele arată splendit oferind un aer de eleganță viitoarei posesoare.
5.       Bijuteriile au câștigat din nou bătălia împotriva suratelor lor de aur atunci când a venit vorba de asortarea acestora cu hainele în care urmează să mergem la eveniment sau pe care urmează să le purtăm . Acest lucru s-a întâmplat deoarece este mai ușor să asortezi culoarea alb cu hainele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu