luni, 28 martie 2016

Pentru nunta



Pentru început, să zicem că pentru mersul la biserică sau la Starea Civilă am avea nevoie tunică ,adică de exemplu de Tunica cu Imprimeu Cara, aceasta se găsește în categoria de Cămăși / Tunici și este perfectă pentru o zi deosebită, nu iese foarte mult în evidență oferind însă eleganță posesoarei. Pe aceasta o vom asorta ,cu ajutorul categoriei de colanți ,cu Colanții Negrii Travis, aeștia se potrivesc de minune cu bluza aleasă mai ales datorită aplicațiilor metalice de pe margine.

Nu în ultimul rând ținuta va fi asortată din categoria încălțăminte cu perechea de Balerini Negrii Cesena, care vor completa într-un mod fabulos întreaga creație.

Un moment important al fiecărei seri speciale este reprezentat de petrecere unde bineînțeles că vom avea nevoie de o ținută specială, deci v-om apela la categoria rochiilor. Aceasta este mult mai greu de ales deoarece sunt foarte multe produse care să îți facă cu ochiul.

Dacă vă plac rochiile scurte ceea mai bună alegere este  Rochie Neagră Cu Mâneci din Dantela Shiva, care vă va oferi o notă senzuală și în acelașii timp elegantă. Cum este încă frig ar fi bine să apelăm și la Jacheta Albă cu Glugă Liberty, care v-a oferii o notă de culoare întregii ținute. Balerinii Negrii Modena vor completa ținuta și îi vor oferi un aer tineresc, în plus alături de ei v-a sosi și Poșeta de Seară Neagră Union 179 care v-a întregi ținuta.

Dacă însă preferați o rochie lungă, ceea mai potrivită este Rochie Lungă De Ocazie Cu Dantelă Neagră Sharon, aceasta este perfectă deoarece vă pune în evidență corpul și ascunde tot o dată micile imperfecțiuni și pe aceasta o vom asorta cu un trench, adică cu Trenchul Roșu Brent , care se va potrivii de minune cu rochia neagră. Pentru că am ales o rochie lungă cred că perfecți pentru a încheia ținuta sunt Pantofii Negrii Glitter. Cum o ținută nu este însă perfectă fără o geantă vom opta și pentru Poșeta de Seară Neagră Union 195.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu